placeholder
 
Марки
 

Количка с инструменти 7 отделения 220ч. Rivertools

Количка с инструменти 7 отделения 220ч. Rivertools
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Наличност: Изчерпан
Модел: RE220C
Марка: RIVERTOOLS
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Шкаф с основни ръчни инструменти 7 отделения ( 5 пълни)  - 220 части.

 

1 Ред:

BGS-ziber-bolter-lincos

2. Ред:

Инструментиална количка оборудвана

3. Ред:

количка с ръчни иструменти BGS

4. Ред:

Инструменти Zimber

5.Ред:

Количка 7 отделения mannesmann

 

Какъв ли е най-големият проблем на хората, щом се стигне до поправяне, монтиране и демонтиране що се отнася до превозните средства? Най-големият проблем, това което не само нервира, но и губи страшно много време са разпилените инструменти; неподреденият инвентар, който ще ни докара много досада и ще ни изгуби времето в намирането на подходящото пособие, точно когато се нуждаем от него.

Тази количка с инструменти от RIVERTOOLS е изключително удобна за тази цел. Количката притежава 7 подразделения, които ще внесат ред и подреденост; ще донесат желаната систематичност, за да може винаги когато се нуждаем от даден инструмент да знаем къде точно се намира в момента и да не губим време в търсенето му. Две от подразделенията са празни, за да може да се оползотворят по начина, по който притежаващият количката пожелае най-добре. А за останалите ще кажем набързо от какво са съставени без да навлизаме в детайли – първият ред съдържа различни по големина тресчотки, много вложки с различни размери, удължители за работа пак с различни размери, кардани и въртоци; вторият ред съдържа различни по големина гаечни ключове, шестограми, различни накрайници и вложки; третият ред съдържа различни видове отвертки; четвъртият ред съдържа различните видове клещи, които се употребяват най-много и са от най-голяма полза; петият ред съдържа комплект от пили за метал, г-образни шестограми и два чука като единият от тях е тенекеджийски.

Всички части на количката са точно подредени по размери, за да знаем винаги кое къде и да го използваме незабавно. Изделията са качествено изработени, цветовете са червено-черни, изгледът е изключително изящен – комплект от който всеки сервиз би спечелил много и от който всеки занимаващ се с автомонтьорски дейности се нуждае. Количката също така е мобилна и притежава 4 колела, за да може лесно да се пренася до съответното място, където желаем, а не да взимаме инструменти от единия край на сервиза, да отиваме до другия и след това да връщаме инструментите! А когато ежедневието е напрегнато, това би била изключителна загуба на време.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.