placeholder
 
Марки
 

Тресчотка, пневматична, 1/4, 24Nm - RIVERTOOLS

Тресчотка, пневматична, 1/4, 24Nm - RIVERTOOLS
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Наличност: В наличност
Модел: RVT13T3
Марка: RIVERTOOLS
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Квадрат - 1/4

Макс. въртящ момент - 27Nm

Скорост на въртене - 250 r.p.m

Въздушна връзка - 1/4

 

 

Пневматичните инструменти са тези инструменти, които биват задвижвани от въздух под налягане. Те определено са по-безопасни и с по-лека конструкция от електрическите инструменти. Техният механизъм се задвижва с въздух идващ от въздушни компресори. Най-често срещани са буталните компресори като те се делят натакива с различен брой бутала, различен обем на балона, различна мощност на мотора и други. Пневматичните инструменти могат да бъдат разделени на основни няколко категории: такива за завиване и развиване като гайковертите например, бояджийски пистолети за боядисване, пневматични бормашини и къртачи за пробиване, пневматични ъглошлайфи за рязане и пневматични тресчотки. Съществуват още други различни видове пистолети, които са за пирони, помпане на гуми и други.

Пневматичната тресчотка се използва за поставяне и премахване на винтове и други елемети. Такива дейности може да възникнат при ремонт на автомобили и монтажни работи в стоманодобивната промишленост, подходящ за всички монтажи и ремонти в сврвиз, гараж или работилница. Преди работа с тресчотката може да се пристъпи към лесното регулиране на посоката на въртене на главата й. Тресчотката е инстру­мент, за който е възможно зна­чи­тел­но да об­лек­чи тру­да на ав­то­монть­о­ра или сервизния техник, тъй като поз­во­ля­ва при­ла­га­не на го­лям вър­тящ мо­мент при за­ви­ва­не и от­ви­ва­не на вин­то­ве. Тези тресчотки ра­бо­тият с различни накрайници от ге­до­ре, ка­то специфичния модел е, че вмес­то на ръ­ка, нак­рай­никът се вър­ти от сгъс­те­ния въз­дух. Вър­те­не­то е прид­ру­же­но със сла­би уда­ри и се извъ­ршва с различна честота. Превк­люч­ва­те­лят за про­мя­на на по­со­ка­та на вър­те­не обиконовенно се намира вър­ху гла­ва­та на инстру­мен­та.

Пневматичната тресчотка произведена от RIVERTOOLS има компактен дизайн, който позволява удобна работа дори на труднодостъпни места. Ергономичният  пластмасов корпус изолира топлината, осигурява сигурен захват и осигурява комфорт при работа. Шумоизолирана е и осигурява безшумна работа. Характеристиките на този продукт са следните: Скорост на въртене - 250 r.p.m, Накрайник квадрат: 1/4 ", Има максимален въртящ момент – 27 Nm.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.