placeholder
 
Марки
 

Скоба за дизелова помпа BMW

Скоба за дизелова помпа BMW
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Наличност: В наличност
Модел: 21776
Марка: RIVERTOOLS
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Предназначена отключване на помпата от вала при демонтаж.

Приложение:

Приложима за  BMW 4-цилиндрови дизелови двигатели (M41), 6 цилиндрови дизелови двигатели 2,5 (M51) 

също така за Opel/Vauxhall2,5 TD. 

OEM номер на инструмента:

13 5 120;


 

В instrumenti.org ще намерите всякакви ценни инструменти за правилната синхронизация при смяна на ангренажен ремък, ремонт на дизелови или бензинови двигатели. За всеки един ремонт на двигателя се изисква използването на специални инструменти. Това са синхронизатори за фиксиране на разпределителните валове разработени за дизелови и бензинови двигатели. Тяхното основно предназначение е да улесни хората при смяна на агренажен ремък или друг тип ремонт по двигателя. Много често липсата на такъв специализиран инструмент при ремонт на автомобил, води до сериозна повреда при опит за запалване на превозното средство. В сайта може да намерите голяма гама от специализирани инструменти за синхронизиране на двигатели разделени по категории и марка на превозното средство.

 

Един от тези специфични елементи е скоба за поставяне на дизелова помпа на BMW. Тази скоба е предназначена за отключване на помпата от вала при демонтаж. Приложението е насочено към:

 

Ø    BMW 4-цилиндрови дизелови двигатели (M41);

Ø    BMW 6 цилиндрови дизелови двигатели 2,5 (M51);

Ø    Opel/Vauxhall2,5 TD.

 

В сайта instrumenti.org ще намерите подробни изображения, които показват точният процес при демонтаж на дизелова помпа. Там ще откриете насоки как точно да използвате скобата при демонтирането на помпа за дизелов двигател на BMW. При процеса на демонтиране самият винт влиза в скобата и по този начин се работи.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.