placeholder
 
Марки
 

К-кт. клещи за маркучи 3бр.

К-кт. клещи за маркучи 3бр.
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Наличност: В наличност
Модел: SCTА-6112
Марка: RIVERTOOLS
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Комплект клещи за спиране на течове от маркучи 3бр.

Предназначени за затваряне на спирачните маркучи при смяна на спирачните апарати и други ремонти на спирачната система, както и охладителната система.

Комплекта съдържа 3 броя клещи в различни размери.

 

Специализираните инструменти намират сериозно място в сайта instrumenti.org. Това се случва благодарение на богатата гама от ръчни и различни видове инструменти, които са предназначени за специфична дейност по автомобилите. С всяка изминала година ремонтните дейности по превозните средства стават все по-сложни и затова се налага промяна, която е свързана със специализирани инструменти за отстраняването на проблема или моментна профилактика. Благодарениет на така наречените специализирани инструменти Вие помагате не само на превозното средство, но и на самите себе си. Чрез тях се спестява време и пари, защото работата се свършва много по-лесно и бързо. С тях подобрявате производителността на автомобила и също така предотвратявате непредвидени повреди.

Един от най-честите ремонти по автомобилите е този на смяна на различните видове маркучи. Сайтът instrumenti.org предлага комплект от 3 броя клещи за маркучи, които се различават по размер. Те са предназначени за моменти, когато е нужно да затворите спирачните маркучи например при смяна на спирачен апарат. Може да ги използвате при смяна на спирачната или охладителната система. Клещите са удобни за смяна на горивни маркучи при модел Сеат Ибиза, при които горивните маркучи се намират под задните седалки. Нужно е да свалите основния държач при загасен автомобил и след това да захванете маркучите със специализираните клещи за маркучи.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

К-кт. клещи за маркучи 3бр.
Натиснете върху снимката за по-голям размер