placeholder
 
Марки
 
Количка
0 продукта
 

Условия за ползване

 Потребителят има право да върне заявената стока в рамките на четиринадесет работни дни, считано от датата на покупката.

Потербителят може да упражни това си право в случай, че е съхранил продукта във вида, в който го е получил от куриера, не е ползван, не е с нарушена и увредена при транспорта опаковка. Връщането на продуктите е за сметка на потребителя! Доставчикът си запазва правото на промени в сайта по отношение на цени, оферти и друга информация. Инст рументиоргЕООД гарантира, че личните данни подадени от потребителя ще се използват единствено за обработка на поръчката и по-добра комуникация между него и потребителя, при спазване на действащото законодателство.

Начини на плащане:
- Чрез наложен платеж на куриерската фирма при доставка;
- По банков път чрез превод на сметката на фирмата. / Предварително договаряне на информация за банковите сметки на фирмата./ Доставката ще бъде направена след получаване на превода.
Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени през www.instrumenti.org ще пътуват към Вас на преференциални цени на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с начислена 30% отстъпка). Ако решите самостоятелно да подготвите Ваша пратка, без да се ангажирате с покупка от www.instrumenti.org, Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка по която сте платец.
Срока на доставка до 3 работни дни .
Всички цени са с включено ДДС